KONTAKT OS

  • Navn:

  • Email:

  • Telefon nr.:

  • Besked:

Send

SUPER 1 VDX Penetrant

SUPER 1 VDX PENETRANT

 

Penetrant er et højt udviklet krybende og rustløsende smøremiddel med stor indtrængningsevne, et fugtfortrængende smøremiddel der ikke tiltrækker forurening eller støv hvor det påføres.

Penetrant er modstandsdygtigt overfor ætsende midler, som syrepåvirkninger, er vandafvisende og resistent overfor saltvand, damppåvirkning m.v.

Penetrant er et uovertruffet smøremiddel og kan påføres alle metaloverflader og anvendes til wiresmøring og til værktøj etc., hvor produktet vil forhindre korrosionsangreb og rustdannelse.

Anvendelse:

    Universal smøremiddel og reserveringsolie, kan påføres med pensel eller kost, sprøjtes på. kan også påføres fra spray-dåse.

    Kædesmøring universal smøremiddel til alt rullende materiel. Alle områder hvor en god smøring og rustbeskyttelse er nødvendig. Til wiresmøring, hvor produktets indtrængnings evne og krybende egenskaber sikrer, at wiren smøres "indefra" og at virkningen er langtidsholdbar. Til værktøj, forme, wirer, bolte, fjedre og haveredskaber., hobbyma­skiner, låse, cykler, våben, trailere m.v.

Finder anvendelse med fordel på Aviation Ground materiel, Offshore Rigge, Havne kraner, wirer, Kæder etc. 


Opdateret: 25.08.2016