KONTAKT OS

  • Navn:

  • Email:

  • Telefon nr.:

  • Besked:

Send

SUPER 1 Lube Concentrate

SUPER 1 LUBE CONCENTRATE

 

LUBE CONCENTRATE er et højt udviklet smøreolie koncentrat, der med fordel kan anvendes som tilsætnings­middel til konventionelle olier.

 

LUBE CONCENTRATE vil med sine High Performance egenskaber kunne tilsættes benzin- og dieselmotorolier inklusive turboladede motorer, samt hydrauliko­lier, maskinolier og gearolier.

 

LUBE CONCENTRATE er et petrokemisk HighTech-produkt, der sikrer optimal smøring og overfladebeskyttelse af alle bevægelige dele. Mindsker friktionen be­tydeligt og reducerer den normale slitage til et minimum, både med en lavere driftstemperatur og et lavere energi­forbrug til følge.

 

LUBE CONCENTRATE har under praktiske laboratorieprøver og test vist fremragende resultater. Prøverne viser således eksempler på en nedsættelse af friktionen med 30%, ligesom målinger viser en reduk­tion i slitagen på op til 50%.

 

LUBE CONCENTRATE indeholder ikke additiver der kemisk ændrer de olier, produktet tilsættes, ligesom produktet ikke ændrer oliens viskositet når pro­duktet til­sættes som foreskrevet.