KONTAKT OS

  • Navn:

  • Email:

  • Telefon nr.:

  • Besked:

Send

OM OS

Om vores brand

Navnet DELTA OIL har været på verdensmarkedet markedet siden 1932 hvor navnet kunne ses første gang i New York USA i 1932. DELTA OIL navnet og varemærket er senere moderniseret af den europæiske gruppe af DELTA OIL. Navn, logo og immaterielle rettigheder tilhører DELTA OIL EUROPE.

 
Virksomhedens historie
 
DELTA OIL beslutter i 1986 at påbegynde et forskningsprogram indenfor tribologien, med grundlæggende forskning i en yderligere reduceret friktionskoeficient for forskellige komponenter og dermed som målsætning et reduceret energiforbrug.
 
Efter en række laboratorie og field test introduceres en ny produktteknologi i 1990, med den indledende markedsføring i Skandinavien.
 
DELTA OIL's produkt teknologi er dog efterfølgende spredt til mange lande, ligesom en subsidiær miljømæssig udvikling er kendetegnende for DELTA OIL's produkter frem til idag.
 
Produkter
 
DELTA OIL markedsfører et komplet sortiment af højtydende olier, fedt produkter, petro kemiske, tilsætningsstoffer, særlige produkter, brændstof tilsætningsstoffer, bio-nedbrydelige olier m.v.
DELTA OIL produkter anvendes i transportsektoren, entreprenørbranchen, auto sektoren, industrivirksomheder, samt marine & offshore industrien, militær og lufthavne.
DELTA OIL har udviklet produkter på et højt sikkerhedsniveau, der kan anvendes i høj hastighedsmotorer, og andre motorer og maskiner med et generelt reduceret brændstofforbrug, reducerede vedligeholdelse og drift omkostninger. DELTA OIL producerer renere og mere holdbare produkter, der nedsætter friktionen og dermed reducerer forbruget og sparer energi. Vi er i stand til at levere den højeste kvalitet til kunder for hvem dette er afgørende.

Kvalitet

DELTA OIL’s produktion af varer til det bl.a. europæiske marked foregår under ISO 9002 kvalitetscertifikat af SGS European Quality Certification Institute. DELTA OIL efterkommer EU reglerne omkring ansvar og korrekt mærkning og identifikatiion af produkterne.

Teknologi

Når ekstreme drift forhold er til stede er DELTA OIL s produkt teknologi på et så højt niveau at en sikker vedligeholdelse kan tilbydes, med besparelser til følge igennem længere levetid på komponenter, lavere drifttemperaturer, lavere energiforbrug og et højere universelt anvendelsesområde. DELTA OIL produkter er mere universelle i brug med en lavere friktionskoefficient forhold til konventionelle olier. DELTA OIL produkter i praktisk anvendelse spare penge og reducere vedligeholdelsesomkostningerne. DELTA OIL produkter vil sikre produktion af alt udstyr, maskiner og motorer i drift til enhver tid.

Miljø

DELTA OIL er meget opmærksom på de miljømæssige aspekter på planeten Jorden. I alle områder af produktprogrammet er der fokus på miljøforbedringer og resultater der kan bidrage til et bedre miljø og herunder også arbejdsmiljøet. DELTA OIL har udviklet særlige petro kemiske komponenter herunder specielle brændstof additiver til bil motorer såvel Diesel som Benzin motorer der bl.a. medvirker til reduktionen af uforbrændte partikler i atmosfæren, eksempelvis NOx med 48% (Kvælstofilter). DELTA OIL bidrager igennem sin produkt teknologi til en væsentlig reduceret friktionskoefficient og hermed et markant lavere energiforbrug.

Karriere

DELTA OIL er opsat på at bevare og udvikle en spændende og udfordrende arbejdsmiljø for alle vores medarbejdere, hvor vi opererer. Som en dynamisk og hastigt voksende virksomhed, er vi altid på udkig efter talentfulde nye personer til vores team. Du er mere end velkommen til at sende os din uopfordrede ansøgning til E-mail skrevet ned nedenfor. Skulle et job passe til dine særlige kvalifikationer, vil vi kontakte dig. Info@Deltaoil.com

Opdateret: 22.08.2017